Voorbereiding - Reisverslag uit Ugchelen, Nederland van Hans Drayer - WaarBenJij.nu Voorbereiding - Reisverslag uit Ugchelen, Nederland van Hans Drayer - WaarBenJij.nu

Voorbereiding

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Hans

27 Februari 2009 | Nederland, Ugchelen

Wat is het mooi als collega's zo'n mooie trip en reis voor mij organiseren. Ellen, Jolijn, Tessa alvast bedankt voor het werk dat jullie er aan hebben besteed. Als ik er net zoveel plezier aan beleef als zij er tijd, energie en lol hebben besteed, komt het dik voor elkaar. Ik ben er een beetje stil van. De reis gaat naar Achill Island in Ierland (spreek uit Akil Iland) Gisteren voor het eerst de bestemming en het reisschema vernomen, een DVD over het eiland gezien om me langzaam voor te bereiden Iers te worden. Over mijn reis, het doel en wat ik ga doen, zal ik later berichten. Voor nu alvast een mooi begin.

• 02 Maart 2009 - 07:34

Mart:

Hoi Hans,

Ik vertrek vanmiddag naar Belfast. Ben benieuwd of we elkaar nog tegenkomen in Ierland. Mag je je eiland wel verlaten, of begrensd het eiland je voor de komende vier weken?? We nemen straks wel een keertje contact met elkaar op.

Veel plezier,

Mart

• 02 Maart 2009 - 08:29

Jolijn:

Hoi Hans,
    Alle credits mogen naar Tessa & Ellen hoor! Zij zijn de kracht achter het programma en de organisatie ervan. Het wordt vast een reis om nooit te vergeten! Alvast veel plezier. Groetjes, Jolijn

• 02 Maart 2009 - 14:46

Marinus:

Beste Hans,
    De uitdaging is aangenomen. Ik zal je gaan volgen. Veel succes met de persoonlijke leerdoelen. En heel veel toi toi toi voor het thuisfront.
    Groeten,
    Marinus

• 02 Maart 2009 - 18:46

Hoi Hans:

Het gaat vast een mooie tijd worden. Afrika bezoeken met je hele gezin was bijzonder maar dit zal vast een goeie 2e worden! Achill heeft maar 1/3 van het aantal inwoners van Uchellen maar het heeft wel een swing bridge om meer even en verbinding te noemen.... Veel plezier daar, ik ben benieuwd!

gr henk

ps: wij passen wel wat extra op de levende have!

• 05 Maart 2009 - 17:24

Mary:

hans, heel veel plezier en laat alles maar op je af komen. gaat vast een hele mooie trip worden! hgrtjes mary

• 07 Maart 2009 - 09:33

Toine:

Onverantwoordelijk....., dat je alleen op stap bent gegaan.
    Je had op z'n minst een secretaris annex anglofiel mee moeten nemen.
    Hoe moet je nu alleen al die indrukken opnoteren en verwerken!
    Veel plezier.
    Toine